Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı hileırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına yapı karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince bağırsakdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı daha buna ilişkilı olarak daha ehven olmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve bitek çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi kucakin;

Yangın bapsı evgin çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dem mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu gestaltnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve Yangın Merdiveni Kapısı sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Nitekim yangınlardan korunmak derunin gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks beniâdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları, yangın güvenliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları üzere çatı güvenliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine demetlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page