Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek için kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Düzlükında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en şayan yükselmek politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı selim esenlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel vaziyet simultane bapnın kabil olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Mekân Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli Yangın Merdiveni Kapısı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların kişiını kurtardığında elan sağlıklı anlaşılacaktır.

Yangın yahut evgin boyut vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page